top of page

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 • Care sunt zonele unde faceți livrări?
  Deocamdată livrăm doar în Chiajna, Sectorul 1, Sectorul 6, Dragomirești, Otopeni.
 • Dacă nu locuiesc în zonele unde faceți livrări, pot să fac o comandă online? Cum procedez?
  Da. Faceți comanda online. Efectuați plata prin transfer bancar în contul pe care îl veți primi pe email odată cu confirmarea primirii comenzii. Când comanda este gata și plata este confirmată, veți fi anunțat să veniți să o ridicați de la sediul cofetăriei Maravel, Str. Orhideelor, Nr. 13, Dudu, Chiajna.
 • Cum plătesc o comandă online?
  Odată finalizată comanda, veți primi, din partea cofetăriei Maravel, un email de confirmare unde veți găsi un număr de cont în care puteți face plata prin transfer bancar.
 • Care este costul de livrare?
  Pentru zonele în care livrăm, deocamdată, Chiajna, Sectorul 1, Sectorul 6, Dragomirești și Otopeni, aveți de ales între a primi comanda acasă sau a veni să o ridicați personal de la sediul cofetăriei Maravel din strada Orhideelor, nr 13, Chiajna. În cazul în care vă livrăm produsele - costul este de 25 lei. În cazul în care ridicați comanda de la cofetăre - costul este 0 lei.
 • Care este programul cofetăriei Maravel?
  De luni până vineri de la 15.30 la 19.00. Sâmbăta - 11.00 - 19.00. Duminică - închis.
 • În cât timp primesc comanda făcută?
  Produsele comandate din meniul de pe site vor fi gata în 2 zile din momentul în care a fost făcută comanda. Comenzile personalizate vor fi comandate cu cel puțin 7 zile de data la care se dorește livrarea. Torturile de nuntă sau de botez vor fi comandate cu cel puțin 2 săptămâni înainte de eveniment.
bottom of page